Brydning i sommerferien i Svaneke AK

Når andre lukker holder brydning Åben. Brian Franson, Formand og træner i Svaneke AK gik imod strømmen og holdt åben for brydetræning tre gange ugentlig i hele sommerferien.

Deltager antallet svingede noget, men det har garanteret fastholdt nogen, enkelte nye kom til og nogle stak bare lige hovedet indenfor og fik syn for at det er muligt at gå til brydning på Bornholm, udtaler Brian. Og så blev kedsomheden hos nogle unge ikke omsat til ”ballade”.

Der var også besøg fra familien Laursen / Hededal fra Thrott Aabyhøj. Sølvvinder ved NM cadet, Anna Laursen og brormand Mads deltog i en træning under deres ferie.

Kig endelig forbi når turen går til Bornholm.

Ellers er der godt nyt, klubben har fået nyt lokale, hvor madrassen kan ligge fast. Brian var blevet lovet tid i hallen i 2011. Ikke accepteret, så må man selv finde ud af noget. Der bliver brydning i det gamle forsamlingshus i Ibsker, lidt uden for Svaneke. Det har tidligere været brugt til gymnastik, ribberne hænger stadig på væggene, ja og ikke mindst, der er plads til hele brydemadrassen og den skal ikke flyttes.

Der meldes klar til den nye sæson, der meldes også VM klar. Brian tager til Herning med en forældre, måske to, samt tre brydere der skal deltage på ungecampen.

Palle Nielsen


af Palle Nielsen - 10.08.2009