DM triumf for BK Thrott i Herning

Weekenden den 22 og 23.marts 2014 var årets højdepunkt for mange brydere, trænere, ledere og forældre, da  DM for drenge, ungdom, junior og pige/kvinder blev afviklet i Herning.

Om lørdagen var der 50 drenge og 33 ungdom til start. I alt 117 kampe blev det til inden mestrene kunne kåres.
For BK Thrott Aabyhøj blev DM 2014 for drenge og ungdom den helt store triumf med hele syv mesterskaber og en kåring som bedste klub sammenlagt både i drenge og ungdoms kategorien.For BK Thrott træner Jesper Schakow blev det også en hel særlig dag, da begge sønner Lukas og Isak blev mestre i henholdsvis 35 kg drenge og 58 kg ungdom.Familien Schakow er brydefamilie gennem fem generationer. I 2011 overgik dette John Ottesen, da hans sønner August og Marius blev mester for Heros i Frederikshavn. Throtts træner Lars Fonnesbek havde samme glæde, da Tobias og Esben blev senior mestre på hjemmebane i 2009.

Resultatliste DM drenge og ungdom 2014

Søndag fortsatte mesterskaber i junior og pige/kvinde kategorien. 31 junior og 24 piger var til start og udkæmpede 71 kampe.

Thor Vejgaard blev sammenlagt bedste juniorklub.I fornyheden i DM var den lokale helt Rajbek Bisultanov udnævnt til storfavorit i 84 kg junior. Men hans landsholdskammerat Marcus Frandsen fra Thor Vejgaard ville det anderledes. De mødes i en indledende kamp og her vandt Marcus med 4-1. I finalen blev en overbevisende sejr over Eynar Abulov Heros.I pige/kvinde kategorien blev FFI sammenlagt bedst
.


Resultatliste DM Junior og Piger Kvinder 2014


TV MidtVest var også på besøg og resultatet kan ses HER 

På DB’s vegne stor tak til Herning Brydeklub og alle de frivillige i klubben for værtskabet.

Palle Nielsen


af Else Kilgod - 25.03.2014