Sidste nyt fra Danmarks Brydeforbund

"Sidste nyt" er et tiltag, hvor der opsamles små nyheder og orienteres kort om tiltag fra ATK teamet og udvalgene i DB. "Sidste nyt" artikler udkommer ikke i faste intervaller - men efter behov.

Over 50 tilmeldte til det første kombinerede ATK trænerkursus / træningssamling for Udviklingstruppen

I den kommende weekend skal over 50 trænere og brydere samles i BK Throtts lokaler til det første kombinerede ATK trænerkursus og træningssamling for Udviklingstruppen. ATK teamet er stolte over den store opbakning fra brydedanmark, og ser frem til en weekend med massere af udvikling for alle deltagere.

holdfoto fra u-trup september 2015

(Holdfoto fra Udviklingstruppens første træningssamling i september 2015)

ATK handlingsplan seminar d. 28/11

D. 28. november kl. 10-16 afholdes der seminar for klubberne der laver ATK handlingsplan. Helge Mogensen fra DIF Udvikling og Fællesskab kommer med et oplæg og er tovholder på dagen. Husk at skrive datoen i kalenderen - invitationen fremsendes til klubberne snarest. Deltagelse er gratis og seminaret placeres centralt i landet.

Danmarks Brydeforbunds nye nyhedsbrev er kommet godt fra start

I sidste uge barslede DB med sit nye grafiske nyhedsbrev. Med dette initiativ har Vi bragt Danmarks Brydeforbund på linje med andre moderne forbund. Vi har således bygget et stærkt fundament for at formidle forbundets initiativer, nyheder fra brydesporten samt tilbud til vores medlemmer, på en effektiv og økonomisk facon. Mange har allerede oprettet sig i den forgangne uge, men vi vil selvfølgelig opfordre alle frivillige, forældre, officials mv. til at tilmelde sig nyhedsbrevet. Dette kan gøres på brydning.dk/nyhedsbrev.

Sportsquizzen på TV2 Sport

TV 2 Sport starter optagelserne til ny omgang af Sportsquizzen, og i denne forbindelse inviteres hele brydedanmark som tilskuere til optagelserne på Amager i november måned. 
Deltagelse er gratis, dog er aldersgrænsen min. 16 år. Læs mere

CIK bryder til veteran VM

Palle Brink deltog i oktober måned til veteran VM i Grækenland. Trods en kedelig skadespause i sidste sæson, stillede Palle velforberedt op i 97KG i gruppe C. Palle har forberedt sig til VM bl.a. ved at bryde for Linhamn BK.

Veteran VM blev desværre en kort fornøjelse for Palle og hans medrejsende træner Anders Nyblom, da Palle tidligt i sin første kamp mod Dmitri Safronov røg med i et hovedfaldsgreb. Eftersom Palles russiske modstander blev slået ud i semifinalen, måtte Palle tage hjem blot en enkelt kamp rigere.

Palle veteran VM


af Michael Yde - 22.10.2015