Præsentation af de strategiske spor

Alle er velkomne i Kolding d. 27. november, hvor Danmarks Brydeforbund præsenterer de strategiske spor, som skal præge udviklingsarbejdet de kommende år

Strategier og forandringer kræver indsatser og adfærdsændringer for at blive implementeret og forankret. Det er derfor vigtigt, at strategien giver mening og opleves som motiverende for alle i brydeforbundet.

Vores strategistrategiproces handler om vores fælles fremtid. Når den endelige strategi først er defineret, er den svær at ændre. Derfor er det helt centralt, at så mange som muligt involverer sig i arbejdet med de strategiske spor og den strategiske trekant. Og husk blot, at i vores fælles proces er der ingen sandheder - kun holdninger!

Læs mere det næste seminar i det Nationale Klubudviklingsnetværk her.


af Rami Zouzou - 18.11.2016