Udviklingstruppen holdte sæsonafslutning i Heros

Så er første sæson for den "nye" udviklingstrup ovre. Det er gået over al forventning, og ATK teamet ser frem til næste træningssamling i september

Indlæg af Luca Holt, træner for Udviklingstruppen

AK Heros var i weekenden vært for Udviklingstruppens godt 32 brydere. De deltagende brydere kom fra de ni klubber: Heros, Herning, Aars, Alsia, Viking, Nakskov, AIR, FFI og BK Thor.
 
Udviklingstruppen i AK Heros.
 
Vi har igennem denne sæson fokuseret på basisgreb, grundprincipper både i stående og parterre brydning, og situationer som fx krydstagskobling. 
I denne weekend stod programmet på armtræk, inddyk og forsvar i parterre, da Simon og jeg mener, at især forsvar i parterre, er en af de "løse ender” hos de unge brydere. Og det var med stor succes!
 
Lørdag aften var vi en tur ud i det blå - landskamp i fodbold, hvor bryderne spillede “Jylland vs Sjælland”. Derefter blev aftenen rundet af i klublokalet, hvor værterne havde gjort klar til Champions League finalen. 
Udviklingstruppen i AK Heros.

Udviklingstruppens planer for næste sæson

Vi har i ATK teamet talt om, at vi gerne vil deltage med alle drenge og piger til et udenlandsk stævne. Dette er både for erfaringens skyld, da det vil give et indblik i, hvordan man rejser på ture som et hold, og for at styrke sammenholdet blandt de mange brydere på tværs over hele landet. 

 

Vi har igennem denne sæson oplevet, at bryderne har været i en rivende udvikling - både på det sociale plan, deres tekniske færdigheder og forståelsen for hvordan man som bryder skal begå sig på en træningslejr -  fx hvor vigtigt restitution er når man træner hårdt, og vigtigheden i at spise og drikke i rigelige mængder. 
Tak for denne sæson, og vi ser frem til Udviklingstruppens næste træningssamling i september.


af Luca Holt - 31.05.2016