DM for Ungdoms- og Juniorbrydere er reddet

Der afholdes alligevel DM for Ungdom og Juniorer søndag d. 1. november!

DM børn/unge 2020 i græsk-romersk brydning for ungdom- og juniorbrydere afholdes i år samme dag - nemlig søndag d. 1. november. Bemærk at mesterskabet afholdes i Århus med Brydeklubben Thrott som værtsklub.

Tilmeldingsfristen er udskudt til tirsdag d. 27/10.

Dagsprogram

08.00-08.30 - Indvejning til begge kategorier

10.00 - GR Ungdom

(Pause) - (1 times pause - inkl. frokost / præmieoverrækkelse for GR Ungdom)

(Efter pausen) - GR Junior

Bemærk at fristilsmesterskaberne for ungdom og junior er aflyst i år pga covid-19.

Tilmelding

Du skal tilmelde dig som sædvanligt. Det foregår via dette link. Tilmeldingsfristen er tirsdag d. 27/10.

Overnatning og forplejning

I bør notere jer, at der ikke er salg af mad og drikkevarer på stævnestedet, så husk madpakken. Der ligger dog flere supermarkeder i umiddelbar nærhed af stævnestedet. Ved behov for overnatning, henviser Vi til www.aarhushostel.dk.

Covid-19 info

Arrangementet afholdes i overensstemmelse med Danmarks Idrætsforbunds og Danmarks Brydeforbunds foreskrifter ift. inddæmning af coronasmitte. Husk at iføre dig mundbind, samt at følge henstillingerne fra værtsklubben og Danmarks Brydeforbund. Du kan finde en god artikel til tilskuere her.

På undersiden brydning.dk/corona finder du relevant information om hvordan du skal forholde dig, når du deltager til et brydestævne. Der er specifik information til både udøvere, trænere, dommere og sågar tilskuere.


af Danmarks Brydeforbund - 12.10.2020