DM for ungdom og junior trodsede corona

De danske mesterskaber for ungdom og junior gav bryderne tiltrængte kampe

Brydeklubben Thrott skabte rammerne for at de danske mesterskaber kunne afholdes på forsvarlig vis i dag. De evnede til fulde at udføre og overholde de de mange skriftlige retningslinjer omkring corona. Fra forbundets side, skal der lyde en kæmpe tak til værtsklubben samt de mange frivillige som gjorde det muligt.

Der blev udkæmpet 19 ungdomskampe og 43 junior kampe. Omend de fleste brydere var lidt rustne, så blev det alligevel til mange seværdige kampe. Det var først og fremmest brydekampe det handlede om i dag. Bryderne har trænet længe hjemme i klubberne uden udsigt til at prøve anstrengelserne af ved et stævne. Motivationen kan godt lide lidt når man i lang tid ikke mærker savsmuldet i manegen. Så det var dejligt at det kunne lade sig gøre i dag uden problemer og uden at skulle give køb på sporten.

(Fra venstre: Hamudi Hassen med klubkammerat og U23 landsholdsbryder Turpal Bisultanov)

AK Jyden og AK Heros løb med flest medaljer

Den bedste ungdomsklub i dag var AK Jyden, Frederik Mathiesen fra U23 landsholdet udmærkede sig ved at vinde sin vægtklasse i både ungdom- og juniorkategorien! Som bedste juniorklub kåredes AK Heros.

BEDSTE UNGDOMSKLUB VED DANSK MESTERSKAB 2020 🏆 Frederik brillerer og bliver dansk mester x 2!! Sådan💪🏼 Resultater:...

Slået op af AK Jyden BrydningSøndag den 1. november 2020

Resultatliste

Resultatlisten vil være at finde på dette link, så snart den foreligger.


af Palle Nielsen - 01.11.2020