DM for børn & unge udskydes til efter sommer

I Danmarks Brydeforbund er vi optaget af udøvernes samt publikums sikkerhed og helbred. Vi vælger at følge Danmarks Idrætsforbunds anbefalinger, og udskyder derfor DM for børn & unge til efter sommeren.

Vi arbejder på at finde en ny dato hurtigst muligt. Deltagergebyrer, dommergebyrer mv. tilbageføres til folks betalingskort i dag.

Træningssamlingen for Udviklingstruppen afholdes som planlagt

Udviklingstruppens træningssamling afholdes som planlagt d. 13.-15. marts. Vi opfordrer alle til at blive hjemme, hvis man føler sig sløj eller skidt tilpas, samt hvis man har været på ferie i et af de områder, der er hårdt ramt at Covid-19. Følg i øvrigt myndighedernes anbefalinger, som du kan finde på http://coronasmitte.dk.

Spørgsmål ifm. ovenstående skal rettes til info@brydning.dk.


af Michael Yde - 10.03.2020