Onlinetræning med U23 landsholdet om onsdagen

Vores onlinetræning kom flyvende fra start i onsdags, og Vi håber at du og din brydeklub vil være med til at udbrede budskabet yderligere

Vi har fået en del efterspørgsel på aktiviteter fra forbundets side, nu hvor de fleste klubber har været helt lukket eller kun haft meget begrænset aktivitet. Så meget desto mere håber vi, at alle de danske brydeklubber vil være aktive, nu hvor vores nyeste initiativ skal lanceres og komme godt igang. Det er hver onsdag kl. 18:30, og det foregår på vores facebookside Danmarks Brydeforbund.

Du kan dele vores opslag på din brydeklubs facebookside eller i holdenes lukkede facebookgrupper. Det er en god ide at supplere med en opfordring til bryderne om at deltage. Du kan også bruge linket brydning.dk/facebook til deling. Du er ligeledes velkommen til at dele og bruge vores indlæg. Ligeledes er vores billeder og video til fri afbenyttelse på alle dine og klubbens sociale medie platforme. 

Næste træning

Nu på onsdag d. 3. februar kl. 18.30 er det Mikkel Lassen fra U23 landsholdet der styrer træningen. Mikkel træner til dagligt på det nationale kraftcenter og kommer oprindeligt fra brydeklubben Heros. 

Oliver Krüger skød onlinetræningerne i gang i sidste uge

I onsdags havde vi glæde af Oliver Krüger fra U23 landsholdet som den første træner på vores nyeste tilbud.

Oliver fra U23 landsholdet laver online træning - alle kan være med!

Klokken 18:30 laver Danmarks Brydeforbund live online træning for første gang. Oliver Marco Krüger fra U23 landsholdet er den første coach, i en række af træninger der vil køre de kommende onsdage. Du kan træne med her på vores Facebookside. Du kan også dele linket www.brydning.dk/facebook med dine venner 👍🏻. 'Tag' en ven nedenfor, som trænger til at holde formen lidt ved lige 💪 Vi ses klokken 18:30!

Posted by Danmarks Brydeforbund on Wednesday, January 27, 2021


af Michael Yde - 01.02.2021