Idebank

På undersiderne i menuen til venstre vil der den kommende tid tilgå værktøjer, skabeloner m.m. der kan bruges af bryderklubberne

Idebanken bliver udbygget i takt med nyhedsartikler på brydning.dk samt diverse initiativer realiseres. Hvis din brydeklub har et spændende projekt liggende som i gerne vil dele med de andre brydeklubber, er det også mere end velkomment herinde. Tak kontakt til Udviklingskonsulenten for at dele det på brydning.dk.

Nedenfor har vi samlet to stærke værktøjer til at få netop din brydeklub i lokalavisen, samt til at blive endnu bedre på de sociale medier.

Online: hjemmeside og sociale medier

"Inspirationskatalog - Gode historier fra det danske foreningsliv" Udgivet af DIF, 2017

"Artikelskrivning - Sådan gør du" Udgivet af DIF, 2017

"Få styr på foreningens kommunikation" DGIs hjemmeside, 2018

Billeder

Du kan finde billeder af bl.a. landsholds- og talenttruppens brydere her. Billederne kan fx tjene som arkivfotos til klubbens pressemeddelelse, eller som illustration til et opslag om brydning på Facebook. De forskellige fotografer der har taget billederne, har givet lov til at de må anvendes mod at fotografen krediteres. Så husk at oplyse til avisen eller på Facebook hvem der har taget billedet. Såfremt der ikke fremgår nogen fotograf, er det Danmarks Brydeforbund der har taget billedet.