Vi har opdateret Udviklingstruppen !

Det overordnede formål med Udviklingstruppen version 2.0 er uændret - men Vi har rystet posen og træningssamlingen vil se en del anderledes ud i den nye sæson

Truppen skal motivere brydere til at blive mere seriøse med deres træning. Den skal samle de pige-, drenge- og ungdomsbrydere, der ikke er med i forbundets elitearbejde. Dog er truppen ligeledes rette hylde for de brydere der ikke har den store ambition om eliteidræt, men bare synes brydning er en fantastisk sport og gerne vil udfordre sig selv yderligere. Truppens brydere består både af sidste-års-drenge samt ungdomsbrydere - både drenge og piger. 

Udviklingstruppen stiller hver gang med faste talenttrænere på højt niveau.

De deltagende brydere sikres kvalificeret sparring

Eliteudvalget vil nemlig sørge for at der kommer udenlandsk sparring til alle samlinger. Således sikrer vi at der ved hver samling er det rette antal brydere og løbende kan tilpasse niveauet af de deltagende udenlandske brydere efter behov. 

Målgruppe: 10-17 årige. Brydere med ønske om mere end hverdags træning, og deltagelse på samlinger med mere kontinuitet.

Endvidere er trænere, ledere og forældre altid velkomne på udviklingstruppens træningslejre!

Der afholdes følgende træningssamlinger i 2. halvår

  • 20.-22. september
  • 13.-15. december 

Udviklingstruppen version 2.0 bliver fremover den eneste adgangsvej til U23 landsholdet

Med denne trup vil vi dels gerne lukke ”hullet” mellem U23 landsholdet og de rutinerede brydere rundt omkring i klubberne. Eliteudvalget vil benytte udviklingstruppen til at forsøge at spotte talenter i en tidligere alder og være med til at sikre deres udvikling frem til de har en alder og et niveau, som kan gøre dem gældende på en trup som U23 landsholdet.

Derudover vil vi gerne sikre os at de brydere som måske ikke har drømmen om OL, stadig føler de kan udvikle sig i vores fantastiske sport; enten målbart via opnåelse af teknikmærker, eller via en anderledes træning end den daglige. Hvis man bare gerne vil prøve at se hvad en træningssamling er, så er udviklingstruppen også det rette sted.

Udviklingstruppens kommende træningssamlinger

Udviklingstruppen har træningssamling 4 gange årligt, og samlingerne planlægges for et halvår ad gangen. De kommende træningssamlinger fremgår på brydning.dk/kalender. Danmarks Brydeforbund er hovedansvarlig for Udviklingstruppen.

Optagelse eller adgangskrav?

For at sikre udviklingstruppen forbliver relativt homogen, så er det forsat et adgangskrav at man skal have bestået teknikmærket i sølv. En bryder behøves således ikke at blive udtaget af hverken forbundet eller egen brydeklub.

Samlingerne kommer til at foregå på samme måde som de hjemlige samlinger for U23 landsholdet. Man møder op fredag aften og slutter ca. søndag middag. Deltagergebyret inkluderer aftensmad fredag, morgenmad, frokost og aftensmad lørdag, morgenmad og frokost søndag samt drikkevarer og frugt under samlingerne. Klubberne skal selv betale transportomkostninger. Overnatning foregår på madrassen, så husk sovepose og liggeunderlag. Da der ofte trænes udendørs / trænes andre idrætsformer, så kan man med fordel medbringe tøj og sko til træning både inde og ude.

Bemærk: Skulle der være trænere eller “chauffører” der overværer en hel træningssamling, spiser og overnatter de til den samme pris som bryderne. Vi håber at en masse trænere og ledere vil dukke op og deltage aktivt på disse samlinger, sammen med deres brydere.

Du er velkommen til at kontakte info@brydning.dk såfremt du har spørgsmål.