Sådan afmelder du en startlicens

På denne side viser vi hvordan du afmelder din startlicens - det tager blot et øjeblik.

Sådan gør du

1

Gå til Danmarks Brydeforbunds startlicenssystem på adressen brydning.klub-modul.dk.

2

Log ind med dit brugernavn og kodeord (det er det samme brugernavn/kodeord som du har oprettet i din brydeklubs Klubmodul).

Har du glemt dit brugernavn og kodeord, kan du få hjælp til at gendanne dem her.

Hvis du har skiftet e-mailadresse, så skal den klubmodulansvarlige i din brydeklub hjælpe dig med at skifte e-mailadressen.

3

Klik på menupunktet "Mine tilmeldinger", hvorved "Tilmeldingsoversigten" åbnes. 

 

4 

Klik på den tilmeldte startlicens og tryk på den gule afmeldingsknap, hvor der står "Klik her for at udmelde dig". Klik endnu en gang på den røde knap hvor der står "Udmeld". Herefter modtager du en bekræftelse via e-mail om at startlicensen er afmeldt.

Video

Du kan også se hvordan du gør i denne hjælpevideo.

 

Vigtig information

Går bryderen stadig til brydning? - Så skal du intet foretage dig! 

Alle brydere der rykker op i en ny alderskategori næste år, bliver automatisk flyttet til den nye kategori. Ved oprykning i kategori bliver prisen ligeledes justeret automatisk. Således skal man intet foretage sig med brydere der skal have en startlicens næste år. (Hvis du printer din startlicens, så skal du blot smide den gamle ud og anvende den nye.)

Men klap lige hesten... 

Overvej om du afmelder startlicensen for tidligt. Hvis bryderen vender tilbage senere på året, så skal man nemlig betale for startlicensen igen. Således gør vi opmærksom på, at hvis man afmelder en startlicens, så bliver startlicensen annulleret og er ikke længere gyldig.

Aktive startlicenser fornys automatisk d. 1. januar

Det er vigtigt at i orienterer jer ift. ovenstående i god tid. Formanden og den klubmodulansvarlige i din brydeklub står klar til at hjælpe dig hvis du har behov for hjælp. Du kan ikke kontakte forbundet direkte.

 

 

Vi vil også opfordre til at klubberne udveksler erfaringer på Brydeforbundets Facebookgruppe - det er det den er til for! :-)