Gratis Klubmodul til alle brydeklubber

Vil du gerne bruge mere tid på brydning og mindre tid på det administrative?

Alle de danske brydeklubber bliver fremadrettet tilbudt gratis medlemsskab af Klubmodul. Klubmodul har talrige funktioner, som brydeklubberne kan vælge frit i mellem. Klubmodul kan bl.a. styrke brydeklubbernes mulighed for at styre klubkontingentindbetalinger via dankort - uden det koster brydeklubben en krone.

Hvad kan Klubmodul? 

Klubmodul gør det let som en leg at få en ny hjemmeside, styre klubregnskabet, have en webshop eller oprette en fælles kalender. Mulighederne er mange - og brydeklubben vælger selv.

For alle brydeklubber gælder:
*Gratis betalingsløsning via Klubmodul

*Gratis hjemmeside (standard)

Se alle de andre muligheder som Klubmodul rummer her.

Brydeklubberne kan kontakte Klubmodul allerede nu

Alle klubformænd kan kontakte Klubmodul allerede nu. Vi håber I vil benytte jer af det gratis tilbud. Hvorom Klubmodul er et tilbud i kan til- og fravælge, så vær opmærksom på at der skal indløses startlicens fra 2018 via Klubmodul.

AK Heros´ bestyrelse kan hellige sig udviklingen af klubben - for Klubmodul har klaret det administrative de sidste fem år!

Formanden i AK Heros, Michael Ingel, har i mange år arbejdet stenhårdt på at fortsætte den fantastiske udvikling som klubben er inde i. De udvikler landsholdsbrydere som Mikkel Lassen og Oliver Jensen, de afholder ministævner, opretter tumlehold og meget, meget mere. Det kan lade sig gøre, fordi bestyrelsen kan koncentrere sig om det, den er bedst til; at udvikle brydesporten. Den administrative byrde er overladt til Klubmodul. Læs artiklen om AK Heros' erfaringer med Klubmodul her.