Klubmodul frigiver ressourcer i AK Heros

AK Heros´ bestyrelse kan hellige sig udviklingen af klubben - for Klubmodul klarer det administrative!

Formanden i AK Heros, Michael Ingel, har i mange år arbejdet stenhårdt på at fortsætte den fantastiske udvikling som klubben er inde i. De udvikler landsholdsbrydere som Mikkel Lassen og Oliver Jensen, de afholder ministævner, opretter tumlehold og meget, meget mere.

Det kan lade sig gøre, fordi bestyrelsen kan koncentrere sig om det, den er bedst til; at udvikle brydesporten. Den administrative byrde er overladt til Klubmodul.

Foreninger følger med tiden takket være Klubmodul

”Klubmodul giver os en række værktøjer, så vi kan vokse organisatorisk, medlemsmæssigt og klubmæssigt. Man kan sige, at det professionaliserer vores forening, hvilket sender et stærkt signal til vores sponsorer og kommunale samarbejdspartnere om, at vi er en troværdig og seriøs aktør, der følger med tiden” udtaler formand Michael Ingel og fortsætter:

”Vi lever i en tidsalder, hvor flere og flere administrative funktioner digitaliseres, og som en forening med en klar vækststrategi er vi helt naturligt nødt til at følge med udviklingen på lige fod med andre foreninger i vores nærmiljø. Ellers taber vi kampen om medlemmerne”

Michael Ingel indrømmer, at der naturligvis har været en indkøringsperiode, da klubben tog Klubmodul i brug for fem år tilbage. Men den slags må vel sagtens forventes, når man introducerer nye systemer.

Ikke desto mindre kan man konstatere, at ét samlet administrationssystem er tidsbesparende for bestyrelsen, hvilket frigiver ressourcer til medlemspleje, rekruttering og udtænkning af nye koncepter. Alt sammen elementer, der indgår i de strategiske spor. ”Så man kan sige, at vi i Heros, som altid, er på forkant med implementeringen” slutter Michael Ingel med en grin.


af Danmarks Brydeforbund - 14.09.2017