Træningsøvelser til tumlingehold

På tumlingeholdene byder vi de mindste børn på samvær i en idrætsramme med fysisk samvær. På denne side hjælper vi med at finde nogle gode øvelser til de mindste. 

DGI Trænerguiden

DGIs trænerguide kan give inspiration og ideer til børnelegene i din træning. Hvis du vælger aktiviteten 'Børn', kan du gå på opdagelse i alle legene. De er enkelt beskrevet og flere af dem har illustrationer, billeder eller video til at forklare, hvordan legen/øvelsen skal udføres. Hvis du tilmelder dig som bruger, får du samtidig mulighed for selv at oprette øvelser, du kan bruge i dine træningslektioner. Det er gratis at tilmelde sig.

FDF: Legedatabasen 

FDFs legedatabasen har mere end 600 lege for små og store børn. Kender du fx legene: Bissebil, Ankelmøfling, Kameler i sandstorm eller Hajen kommer ? I databasen kan du vælge mellem lege opdelt efter aldersklasse, inden- eller udendørs og antal deltagere. 

Videoøvelser til Motorikmærket

Hvis du søger øvelser til de mindste børns brydetræning og kamplege, så kan du med fordel anvende det materiale vi allerede har udarbejdet. Du finder det på Youtube og vores forskellige hæfter finder du her.