Trænernetværket er tilbage på programmet

Inden corona-nedlukningen havde vi et velkørende Trænernetværk hvor trænerne deltog i refleksionsøvelser og modtog sparring til deres træning - Og nu er vi tilbage for fuld kraft!

Hvad er det dersens Trænernetværk? Vi har genskabt vores åbne netværk for brydetrænere, som ønsker at dygtiggøre sig, vidensdele og blive inspireret.

Netværket mødes 4-6 gange årligt bl.a. i forbindelse med Udviklingstruppens træningssamlinger. Her vil der være oplæg, workshops og diskussioner om træningen og udviklingen af primært puslinge og drenge brydere.

Der vil være stort fokus på at gøre tingene konkrete, så hver træner tager noget med hjem hver gang. Tovholderen på dagen er Jesper Kierkegaard fra bl.a. Danmarks Brydeforbunds bestyrelse og Udviklingstruppens faste trænerteam.

Vores målsætning for Trænernetværket

Vi ønsker at etablere et netværk for trænere, der ønsker at dygtiggøre sig og søge ny viden og egenudvikling.

Overordnet vil Vi arbejde for at øge brydetrænernes kompetencer forbedres samt støtte den kommende generation af trænere. Det vil vi bl.a. gøre ved at motivere alle trænerne til løbende at deltage i intern og ekstern træneruddannelse.

Målgruppe:

Alle er velkomne på Trænerneværket på tværs af niveau, erfaring og alder. Specielt unge trænere og trænere med manglende sparring i hverdagen, opfordres til at deltage.

Eksempel på et typisk dagsprogram

12:30                Ankomst og frokost

13:00                (Emne X) – Diskussion og sparring om teknik, fysik, koordination og motoriske færdigheder.

15:00                Casestudy: (Emne Y)

16:00                Pause

16:30                Træningspas for Udviklingstruppen - Vi overværer passet og deltager aktivt.

18:00                Aftensmad + hang-out med erfaringsudveksling og evaluering

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at sende en mail til info@brydning.dk med navn og klub. Tilmeldingsfristen er den samme som for Udviklingstruppen, dvs. mandagen før samlingen. Alle trænere er naturligvis velkomne til at følge Udviklingstruppens samling fra start fredag aften, eller fra lørdagens første træningspas kl. 10:30.

Deltagergebyr

Det er gratis at deltage i aktiviteten. Klubben kan muligvis søge refusion af transportomkostninger hos kommunen.