Sådan bliver din brydeklub bedre på nettet

En hjemmeside og sociale medier er et glimrende værktøj til at både promovere klubben ud ad til, samt til at formidler større og mindre budskaber internt i klubben.

Hjemmeside

Det er vigtigt at brydeklubben har en hjemmeside der passer til klubbens behov. Vidste du at alle brydeklubber kan få gratis hjemmeside med support, betalingsløsning til hævekort samt mailsystem til alle klubbens medlemmer helt gratis?

Billeder til fri afbenyttelse

En håndfuld fotografer har stillet deres billeder af danske landsholdsbrydere til fri afbenyttelse. Billederne ligger her. Husk at kreditere fotografen når billedet anvendes på sociale medier. Såfremt der ikke fremgår nogen fotograf, så er billedet taget af Danmarks Brydeforbund.

#BrugHashtags

Med hashtags (#) kan du øge den organiske rækkevidde på dine opslag og øge eksponeringen af dit indhold på de sociale platforme. Hashtags gør den taggede tekst til et søgbart link, hvor alt indhold med det samme hashtag kan findes og deles.

De fleste populære sociale platforme understøtter i dag hashtags, men på nogle platforme er hashtags en større del af interaktionen end andre. På Instagram er hashtags næsten en obligatorisk del af et opslag. Folk hashtagger billeder på Instagram, for at dele det med andre, som følger samme tag. Så overvej at bruge #brydning, #børn eller måske bare #sport.

Facebook understøtter også brug af hashtags, men her er det en mindre inkorporeret del af brugeroplevelsen end eksempelvis Instagram og Twitter.