DM Weekend samler de individuelle mesterskaber

De individuelle danske mesterskaber afholdes nu samlet over én weekend!

Vi er spændte på at kunne lancere vores nye DM Weekend. Vi har samlet de danske mesterskaber for senior, junior, ungdom, drenge samt piger/kvinder og kalder nu de danske mesterskaber for 'DM Weekend'.

Det kommer til at foregå i Arena Nord i Frederikshavn lørdag til søndag d. 2.-3. november. Der er fri entré og alle er velkomne!

Vi har lavet lidt om på tingene...

Vi har lavet lidt om på hvordan tingene foregår. Vi afholder DM for ungdom og senior samme dag. Her ved vi at der er nogle "sidste-års ungdomsbrydere" der gerne vil deltage i begge kategorier. Det tager vi højde for i dagsprogrammet så der bliver en passende pause. 

Ligeledes vil indvejningen om lørdagen også gælde om søndagen. Man skal således kun indvejes én gang til DM weekenden. De brydere der skal kæmpe om søndagen i junior og pige/kvindekategorien, kan således komme til DM Weekenden allerede om lørdagen og blive vejet ind sammen med de andre brydere.

Samtidigt er udvalget af kategorier blevet modereret. Det tyder et farvel til DM for drenge i fristilskategorien.

Vi vil gerne opfordre alle brydere til at ankomme lørdag således de kan være med til at heppe og hjælpe de yngre brydere.

Program for weekenden

Lørdag

Kl.
   
     
10.00
 
Drenge og Ungdom starter
     
13.00
 
Senior (FS) starter
14.00
 
Senior (GR) starter
     
18.30
 
Finaleshow (GR samt udvalgte FS kampe)
20.00
 
Finaleshow slut (ca.)
     
21.00
 
Banket for tilskuere/ledere/dommere (ca.)

Søndag

Kl.
   
     
10.00
 
Junior,  og Piger/kvinder starter
13.00
 
Stævnet forventes afsluttet

(Der er vejning begge dage kl. 08.00-08.30)

Bemærk at de klokkeslæt der er angivet med "ca." er vejledende tidsangivelser. 

(Afviklingen af ovenstående vil ske jf. det til enhver tid gældende Mesterskabsregulativ.)

Tilmeldingen er åben!

Alle bryderne kan tilmelde sig allerede nu. Tilmeldingsfristen er d. 21. oktober hvorefter der skal betales efteranmeldelsesgebyr for at deltage.

Vær opmærksom på at brydernes tilmelding er opdelt efter; DM børn og unge, DM Senior GR samt DM Senior FS. Brydere der både vil kæmpe i hhv. Junior og Senior kategorien skal således tilmelde sig i to omgange.

Vi håber at I vil være med til at spise aftensmad og fejre guldvinderne lørdag aften ved banketten. Tilmeldingen her skal foregå direkte hos værtsklubben FFI


af Michael Yde - 10.09.2024