Mark O. Madsen sendte sin tyske klub på semifinalekurs i bundesligaen

Brydeklubben Thors 3-dobbelte medaljetager ved VM, Mark O. Madsen, og hans tyske klub, Lückenwalder SC har kurs mod semifinalen i den tyske bundesliga.

Den tyske bundesliga i brydning er nu nået til de afgørende "Knock-out" runder og lørdag aften gæstede Mark O. Madsens klub, Lückenwalder SC - så Mömbris-Königshofen i kvartfinalen. Her var Mark O. Madsen og Lückenwalde helt suveræne og vandt klart den første kvartfinale med 8-2.

Mark O. Madsen vandt sin kamp i 84 kg klassen mod Michael Carl, med 3-1 i perioder. Efter at have tabt første periode med 1-1, så blev det til sikre periodesejr i de tre næste perioder med 3-1 - 4-1 og 4-0. Der er returkamp i næste weekend i Lückenwalde.

Dermed er Mark O. Madsen nu ubesejret i 9 bundesligakampe i træk.

Med sportslig hilsen

Morten Ahlefeldt Hansen

formand - BK Thor


af Mads Bang Aaen - 14.01.2008