Mark O. Madsen skadet

Et af Danmarks største guld håb ved sommerens OL i Beijing, har under træningslejren i sidste uge på La Santa Sport fået en overbelastningsskade. Det betyder at Mark har, måtte aflyse hans planlagte træningslejr i det olympiske træningscenter i Colorado, USA i næste uge. Skaden har ikke forbindelse med den skulderskade Mark sidste år blev opereret for, da skaden er i den modsatte skulder.

Mark O. Madsen udtaler;

”Det er rigtigt surt, at jeg har måttet aflyse min træningslejer i USA i næste uge, da jeg der kunne have fået en super god sparring med de amerikanske olympiske deltagere. Samtidig er det et trælst afbræk i træningen, der ellers har kørt rigtigt godt. Nu må jeg, udover fokuset på OL, for en periode også fokusere på at komme mig 100 % oven på skaden, hvilket ikke er optimalt. Jeg forventer dog stadig at få noget nær en optimal forberedelse frem mod OL.”

Team Danmark læge, Morten Storgaard udtaler:

"Mark har fået en overbelastningsskade i skulderen, som formentlig skyldes, at han har intensiveret sin træning markant efter hans vellykkede operation og genoptræning af den modsatte skulder. Vi har sammen med Mark lagt en plan for, hvordan Mark hurtigst kommer tilbage til fuld styrke. Han skal de næste 3 - 5 uger gennemgå et kontrolleret genoptræningsforløb sammen med Team Danmarks fysioterapeuter, og så skulle han gerne være 100 % klar igen. Overbelastningsskaden får således ikke umiddelbart nogle konsekvenser i forhold til sommerens OL,"


af Mads Bang Aaen - 21.01.2008