Nyblom tvillingerne jagter topformen i USA

Nyblom tvillingerne jagter topformen i USA
Fredag drager Anders og Håkan Nyblom af sted til det olympiske træningscenter i Colorado Springs, USA. I USA får Anders og Håkan optimale mulighed for at bygge formen op under ideelle forhold inden året store udfordringer. For Anders gælder det om at opbygge formen frem mod OL, da Anders med ottende pladsen ved sidste års VM er kvalificerede til OL. Håkan skal derimod bruge turen til USA til at finde topformen inden han i forårets skal forsøge at kvalificerede sig til OL som den tredje danske bryder. Udover Anders Nyblom tæller det danske brydehold til sommerens OL også en af Danmarks største medalje kandidat, Mark O. Madsen.

I USA skal Nyblom tvillingerne udover at opbygge topformen også deltage i den stærkt besatte Dave Schultz Memorial turnering hvor de kommer til at møde nogle af de bedste Nordamerikanske brydere.

Håkan udtaler; ”Jeg glæder mig til at komme til USA og forsætte med at bygge formen op mod OL kvalifikations stævnerne her i foråret. Ved Dave Schultz stævnet får jeg en god indikator på om formen og timingen er lige så god som jeg selv synes den er

Anders udtaler; ”Det bliver dejligt at komme til USA og forsætte træningen frem mod OL, indtil videre er OL forberedelsen forløbet helt optimalt for mit vedkommende. I USA får jeg god mulighed for at træne med nogle stærke amerikanere og få lærerig erfaring med de amerikanske bryderes stil, denne træningserfaring kan blive meget brugbar når jeg måske kommer til at stå over for dem i Beijing til sommer

Ønskes yderlig kommentar fra Anders eller Håkan kan fås torsdag ved at kontakte presseansvarlig i Danmarks Brydeforbund, Mads Bang Aaen på mobil +45 2897 7842


Foto: Das Büro for Team Danmark og DIF


af Mads Bang Aaen - 24.01.2008