VM nyhedsbrev oktober 2007

Nedtællingen til VM er begyndt                                         
Nyhedsbrev, Oktober 2007 710 dage til VM

Hermed modtager du det første VM nyhedsbrev for VM i brydning i Herning, 2009. Nyhedsbrevet vil løbende, frem mod VM, holde dig orienteret om arbejdet frem mod VM. Forude venter mange store opgaver, der løbende vil accelerere, i kraft med at vi kommer nærmere VM. Her i begyndelsen ligger de største opgaver i at få opbygget et solidt og godt fundament, der skal være med til bære VM sikkert i mål. Ved det netop overståede VM i Aserbajdsjan fik dansk brydning stor sportslig succes, to mand klarede OL kvalifikationen i første forsøg. Anders Nyblom sluttede som nummer otte, og med sin flotte sølvmedalje fik Mark for tredje VM i træk medalje. Jeg er sikker på, at Håkan Nyblom i foråret udløser den tredje OL billet til dansk brydning.


Den sportslige succes er ikke kun dejlig for bryderne og trænerne, den er også utrolig vigtig i vores bestræbelser på at lave et fantastisk VM i 2009. Med denne sportslige succes bliver vejen til at få øget opmærksomhed på, og kendskab til brydning lettere. Derfor håber vi, ikke mindst for de aktive, men i ligeså høj grad for at få et succesrigt VM, at vi til OL næste år kommer til at vinde mindst én medalje til Danmark. Ligesom den sportslige planlægning frem mod OL er fuld i gang, er planlægningen af Danmarks største idrætsbegivenhed nogensinde også i fuld gang. Ved VM i Aserbajdsjan fik vi mange lærerige erfaringer med hjem. Vi fik set, hvordan vi i hvert fald ikke skal løse mange opgaver, og jeg er sikker på, at vi bestemt vil gøre det meget bedre i 2009.

I Aserbajdsjan kan vi sige, uden at fornærme arrangøren alt for meget, at meget foregik på en måde, der gjorde det lettest for arrangørerne, og ikke lettest og bedst for de aktive, trænerne, lederne, pressen og publikum. I Herning er målet klart, at lave et VM der sætter disse parter i centrum. Vores VM skal være en fantastisk oplevelse for såvel aktive, tilskuere og presse. Med de samarbejdspartnere vi allerede samarbejder med, er jeg sikker på, at vi sammen kan løse den store opgave, der ligger forude. Har du gode eller kritiske input til nyhedsbrevet, modtages de meget gerne.

Med venlig hilsen
Mads Bang Aaen

Presse- og Marketingsansvarlig for VM i brydning, 2009

22-29 september 2009, Messecenter Herning.
Kontakt: mads_aaen@hotmail.com, mobil

+4528977842


af Mads Bang Aaen - 10.01.2008