DM Hold d. 6. december i Aabyhøj

BK Thrott var værter for årets Danmarks mesterskaber for drenge – og junior hold. Feltet var ganske pænt med 7 drenge hold og 5 junior hold.

Holdmesterskaber er noget særligt, stemningen er anderledes spændt end ved individuelle mesterskaber, atmosfæren emmer af, at der er noget på spil. Bryderne er klar over at deres præstation ikke bare gælder dem selv, men hele holdet. Der arbejdes ekstra fra trænernes side på at ryste holdet sammen. Hifiverne fyr gennem luften.

Sådan var det også i Aaby hallen, stemningen var i top, og der var kanon opbakning fra tilskuerne.

Kampen om drenge mesterskabet stod mellem de mange dobbelte mestre fra BK Thor Nykøbing F, Heros Frederiksværk, Hercules Odense, Frederikshavn, Herning/Randers, og så to hold fra værtsklubben BK Thrott.

Værtsklubben stod med bedre kort end nogensinde i bestræbelserne på at fravriste BK Thor titlen. BK Throtts A-hold og BK Thor mødtes da også i finalen, den blev tæt, men BK Thor havde lagt den bedste taktik, så det igen igen blev til guld med cifrene 4-3. Det var 15. gang BK Thor nappede titlen, imponerende.

Kampen om bronzen stod mellem Frederikshavn og Herning/Randers og her sejrede Frederikshavnerne.

Drenge:

Guld: BK Thor Nykøbing Falster

Sølv: BK Thrott Aabyhøj

Bronze: FFI Frederikshavn

Kampen om juniormesterskabet stod mellem favoritterne, de mange dobbelte mestre fra BK Thor Nykøbing Falster, AIR Roskilde, Frederikshavn, Thor Vejgaard/Randers, og værtsklubben.

Ved fem hold bryder man alle mod alle. BK Thor var igen i år urørlige, levnede ingen spændingen. For 7. gang i træk tog de guldet med hjem til Falster. Der var anderledes spænding om de øvrige medaljer og noget overraskende blev det værterne der tog sølvet. I en medrivende kamp om sølv og bronze mod AIR, sejrede de med 4-3. Bronze til AIR.

Junior:

Guld: BK Thor Nykøbing Falster

Sølv: BK Thrott Aabyhøj

Bronze: AIR Roskilde

I DB noterer man sig med glæde deltagerantallet, stor tak til klubberne / trænerne for arbejdet med at få samlet hold. Ser frem til næste år mesterskab i Kolding den 5. december.

DB


af Palle Nielsen - 10.12.2008