Husk ESAA infomøde i det nye år

Tiden for tilmelding til Elite Sports Akademi i skoleåret 09/10 nærmer sig. Der er tilmeldingsfrist for langt de fleste ESAA uddannelser d. 30. januar. Derfor er der infomøde om brydelinjen onsdag d. 7. januar i BK Throtts lokaler. Sportschef for ESAA, Ole Keldorf vil være tilstede og svare på spørgsmål, ligesom der vil være repræsentanter og trænere fra BK Thrott, til at besvare spørgsmål.
Læs mere om ESAA på
www.esaa.dkeller i denne infofolder

I år er samarbejdet med ESAA for alvor kommet i gang. Således startede 11 brydere i sommers under ledelse af Ryszard Merciniak og Lars Fonnesbek, på Atletions (Århus Stadions) kampsportscenter, hvor der også trænes Teakwondo. Atletion huser desuden og Team Danmark Styrketræningscenter


af Mads Bang Aaen - 26.12.2008