Mark O. Madsen urørlig i bundesligaen

Brydeklubben Thors tredobbelte VM medaljetager Mark O. Madsen er stadig helt urørlig i bundesligaen og føjede lørdag aften sin 10 sejre i træk til bogen, da han vandt sikkert for sin tyske klub 1. Lückenwalder SC, der på udebane også vandt sikkert med 8-2 over ASV HOF på
 
Der var tale om et topopgør i den tyske bundesliga nord, men Thorbryderens tyske hold var nu klart suveræne. Mark O. Madsen besejrede Ramsin Azizsir i 84 kg klassen sikkert med 3-0 i perioder med cifrene 2-0 - 4-0 og 4-0.
 
For Mark O. Madsen klubkammerat Andy Nielsen i BK Thor, blev det til et meget tæt nederlag for Andy Nielsens klub PSV Rostock der tabte til Thalheim på deres hjemmebane. Kampen endte 5-5, men Thalheim havde 3 kvalifikationspoint mere. Andy Nielsen tabte også sin kamp i 74 kg klassen til Petr Bielesz med 3-0 i perioder lydende på 5-3 1-1 og 4-0.
 
Nederlaget betyder for Rostock, at der skal mirakler til for at redde eksistensen i bundesligaen. Dette kræver en sejr i sidste runde i næste uge, mens Leipzig samtidig skal tabe.
 


af Mads Bang Aaen - 01.12.2008