VM arbejdet intensiveres yderligere

Efter gennemgang af de 60 ansøgninger til VM stillingerne, har vi nu fundet vores to medarbejder til VM i brydning.

Som projekt- og kommunikationsmedarbejder er Jane Sunesen blevet ansat i en fuldtidsstilling. Jane starter efter nytår, er 38 år og har tidligere arbejdet for Dansk Ride Forbund som pressekoordinator, ligesom hun tidligere har arbejdet for DR med såvel sport som undervisning. En nærmere præsentation af Jane vil du kunne læse i næste VM nyhedsbrev.

Deltidsstillingen som ansvarlig for de internationale kontakter, bliver besat af Formand for Danmarks Brydeforbund, Allan Bo Jakobsen. Allan vil fra 1. januar blive frikøbt fast en dag om ugen, ligesom der i stillingen er indregnet ekstra frikøb af Allan i tiden op til VM, i takt med det øgede antal møder og arrangementer der kommer i forbindelse med VM.


af Mads Bang Aaen - 03.12.2008