BK Thor vinterbrydeskole igen en succes

Brydeklubben Thor benyttede torsdag og fredag i skolernes vinterferie, til at invitere til vinterbrydeskole i klubhuset på Industrivej 8 i Nykøbing Falster. 
 
Selvom man i år ikke kunne melde totalt udsolgt som i fjor, så var tilslutningen med 24 tilmeldte, bestemt ikke dårligt. Det blev til en meget succesfuld vinterbrydeskole hvor de 24 drenge og piger der normalt ikke går til brydning, gik godt til vaflerne, og foruden en masse brydning, blev det fredag også til en tur i Svømmecenter Falster, hvor der blandt andet var vandbrydning på programmet.
 
Brydeskolen blev sluttet af med et meget velbesøgt forældrearrangement fredag eftermiddag, hvor godt 40 forældre og bedsteforældre var mødt op, for at se hvad "brydeskoleeleverne" havde lært.  Der var selvfølgelig guldmedaljer til alle brydeskoleeleverne som venligst var sponsoreret af Danmarks Brydeforbund, der også havde sponsoreret drikkedunke til alle brydeskoleeleverne. 
 
Det var den 14. brydeskole som BK Thor afholdte siden 2000, og ja det er stadig en succes.  På billedet ses vinterbrydeskoleholdet 2008.


af Mads Bang Aaen - 16.02.2008