Ekstra pressehjælp til Mark O. Madsen

For at sikre at et af Danmarks største medalje håb får så optimale forberedelser som muligt frem til sommerens OL, bruger Danmarks Brydeforbund frem til OL ekstra ressourcer på at hjælpe Mark med hans arbejde med pressen. I efteråret 2007 ansatte Danmarks Brydeforbund Mads Bang Aaen som Presse- og Marketingsansvarlig for Verdensmesterskaberne i Brydning i 2009 på hjemmebane i Herning. Frem til OL, der for Mark O. Madsen starter om præcist et halvt år, har Danmarks Brydeforbund besluttet at Mads frem til da skal bruge mere tid på at hjælpe Mark med den stigende interesse, som pressen har fået for ham.

Formand for Danmarks Brydeforbund, Allan Jakobsen, udtaler;

Jeg er glad for at vi på denne måde kan sørge for at Marks forberedelser frem til OL bliver så optimale som muligt. Det er dejligt at pressen er begyndt at få øje på de flotte resultater som Mark har leveret gennem de sidste par år, men vi må erkende at det vigtigste i øjeblikket er at Mark fokuserer helt og holdent på at komme i sit livs form frem mod OL, således at medaljedrømmen kan blive realiseret. Med denne ordning tror jeg på at vi har fundet en løsning der både giver Mark ro til fuldt ud at fokusere på OL, men som også betyder at vi i det omfang pressen har behov for det, kan servicere dem bedst muligt ”.

Mark O. Madsen udtaler;

Det er dejligt at forbundet på denne måde hjælper mig. Skal mit store mål om OL guld nås, er det vigtigt at jeg selv og mine omgivelser er 100 % fokuseret på det. Jeg er utrolig glad for mit samarbejde med pressen, men jeg må også erkende at jo tættere OL kommer, desto større pres kan jeg mærke der kommer der fra alle sider. Derfor er det dejligt at Mads nu kan hjælpe med at koordinere og hjælpe mig med pressearbejdet. På denne måde kan jeg forsætte det gode samarbejde med pressen uden at det kommer til at gå ud over mine forberedelser frem mod OL”.

Ønskes yderlige kommentarer fra Mark O. Madsen eller formanden for Danmarks Brydeforbund, kan du kontakte:

Formand for Danmarks Brydeforbund, Allan Bo Jakobsen 3091 4720

Presseansvarlig for Danmarks Brydeforbund, Mads Bang Aaen 2897 7842


af Mads Bang Aaen - 13.02.2008