Mark O. Madsen til Golden Grandprix stævne i Ungarn

Lørdag deltager Mark O. Madsen i et af årets største internationale brydestævner, det ungarske Golden Grandprix. Det afvikles i Szombathely, der ligger ca. 150 km fra den østrigske hovedstad, Wien.

Der er indtil videre tilmeldt brydere fra mere end 22 nationer, hvilket vidner om stævnets høje status i brydeverden. Det internationale brydeforbund, FILA, har i år valgt at kampen om årets World Cup, der afvikles mellem de seks bedste nationer fra VM sidste år; USA, Rusland, Ungarn, Georgien, Korea og Iran, afvikles samtidig med Grandprixet, hvilket er en garanti for at disse lande stiller med alle deres bedste brydere.

Til Grandprixet bliver det første gang siden VM sidste år, at Mark stiller op i 74 kg klassen, hvilket er den samme vægtklasse hvor han til sommer i Beijing skal kæmp om det olympiske guld.

Mark udtaler: Det er som et mini-VM, Grandprixstævnet i Ungarn. Næsten alle de bedste kommer, og det giver en god mulighed for at få prøvet nye teknikker af på det højeste niveau, hvilket kan blive meget brugbart til sommerens OL. Min målsætning for Grandprixet er den samme som til EM i april, nemlig at få testet ny teknik af mod de allerbedste, inden det til sommerens OL går løs i Beijing. Derfor har jeg heller ikke forventninger om at vinde.

Ønskes yderlige kommentarer, kan disse fås ved at kontakte presseansvarlig, Mads Bang Aaen 2897 7842.


af Mads Bang Aaen - 29.02.2008