Mark og Luckenwalde tabte første finale

Mark O. Madsen og Luckenwalde tabte lørdag aften den første finale i Bundesligaen. Nederlaget i finalen var samtidig Marks første i Bundesligaen i år, efter sæsonens foregående 13 kampe alle endte med sejer. Mark tabte første runde 3-1, vandt anden runde 1-1 og tabte de sidste to runder 4-0 og 2-0. Mark, der i årets Bundesliga har kæmpet i 84 kg. klassen, hvor han til internationale mesterskaber normalt kæmper i 74 kg. klassen, tabte heller ikke til hvem som helst. Nederlaget skete til den tyske EM sølvvinder Jan Fischer, der til sommerens OL netop stiller op i 84 kg. klassen, hvilket er hans idealvægt, og han betragtes som et af Tysklands største medaljehåb inden for brydning. Kampene i 84 kg. klassen har givet Mark masser af hård træning vinteren over, og har således givet et perfekt afsæt til resten af træningen frem mod sommerens store mål - guld i Beijing.


af Mads Bang Aaen - 17.02.2008