Stjerneparade klar ved Thor-Masters 2008

Mark O. Madsen og flere andre verdenselitebrydere klar til start ved Thor-Masters i Nykøbing F. hallen.

Brydeklubben Thor er lørdag den 2. februar 2008 værter for den 6. udgave af den internationale turnering "Thor-Masters" der finder sted i Nykøbing F. hallen.

Ved den store turnering, hvor der er en samlet præmiesum på godt 25.000 kr, er der i år samlet en ren stjerneparade af store internationale brydere, og foruden BK Thors helt store navn den tredobbelte medaljetagere ved VM, og kommende OL-deltager Mark O. Madsen, så forventes der at blive flere medaljetagere ved VM og EM til start ved Thormasters, hvor godt 70-75 brydere fra 5 nationer stiller til start.

Mark O. Madsen har selv været med til at hente nogle af de stærke brydere, og det er fra hans tyske bundesligaklub 1. Lückenwalder SC. Man havde håbet på at kunne få verdensmesteren fra 2003 russeren Glouschkov til start i 74kg, men han blev skadet i lørdagens kamp i bundesligaen. EM 3´eren svenskeren Jalmar Sjøberg i 120 kg klassen, der også er holdkammerat med Mark O. forventes dog klar til Thor-Masters.

Der er i alt 7 vægtklasser ved den store turnering i Nykøbing F.

Skal man se Lolland-Falsters guldhåb ved de forestående Olympiske Lege, inden OL i Beiijing, så er det eneste gang at thorbryderen er til start på hjemmebanen i Nykøbing Falster hallen. Thorbryderen skulle være helt fit for fight efter en lille fibersprængning i skulderen der har holdt ham fra brydetræningen i en uges tid.

Værterne fra BK Thor er da også i OL-humør, og der arbejdes da også på at gøre Nykøbing F. hallen til lidt Olympisk, da bryde-arena´en vil få et snært af et "antik" snit.

Organisationen i BK Thors - Thor-masters udvalg, har i år fået hjælp af tre tyske piger fra CEUS´s Leisure Management uddannelse, og foruden en masse brydning, bliver der også "Fun-corner" for børn med masser af aktiviteter, ligesom der også bliver en publikumskonkurrence, hvor det ved finalestævnet bliver muligt at vinde en dag med Mark O. Madsen, hvis man vel og mærke kan skubbe ham ud af brydemadrassen.

Turneringen har været utroligt flot støttet af det lokale erhvervsliv, hvor rigtige mange firmaer har sponsoreret turneringen, som har Guldborgsund kommune som hovedsponsor.

Der er indledende kampe fra kl. 0930 - mens bronzekampen starter kl. 1500 - og med et brag af et finaleshow kl. 1600.

På billedet ses flere af "BK Thors unge kuld" der skal i kamp ved Thor-masters 2008

Med venlig hilsen

Morten Ahlefeldt Hansen

Formand - Brydeklubben Thor

Tlf. 20166747


af Mads Bang Aaen - 01.02.2008