Til reception på den iranske ambassade

Tirsdag den 10. februar var det den officielle iranske nationaldag og i den anledning var Danmarks Brydeforbund og Sportsåret 2009 inviteret til reception på den iranske ambassade. Allan Bo Jakobsen og Christian Ankerstjerne var til begivenheden som havde gæster fra mange forskellige lande. ” Det er en venlig gestus at vise os, fordi vi om 14 dage rejser til Iran og jeg er sikker på at det projekt som Danmarks Brydeforbund er i gang med er med til at bygge bro. Allerede nu har jeg oplevet en åben og positiv holdning til projektet og os som danskere i det hele taget” siger Christian Ankerstjerne.

Formanden for DB Allan Bo Jakobsen var også glad for invitationen: ”Jeg synes det er fantastisk at komme til et arrangement som det her. Der er ingen tvivl om, at det er de tidligere besøg som har været med til at skabe grundlaget for vort venskabsprojekt. Der er stor respekt om Danmarks Brydeforbund og vort initiativ, som vi fælles har store forventninger til.”.

På billederne ses Christian Ankerstjerne hilse på den iranske ambassadør og Allan Bo Jakobsen hilser på Alireza Jabbari som har hjulpet DB med visum ansøgningerne.

 


af Mads Bang Aaen - 11.02.2009