Brydeklubben Thor på dobbelt-tour til Frankrig og Holland

Efter et særdeles veloverstået dansk mesterskab for ungdomsbrydere i den forgangende weekend,  venter der nu flere af Brydeklubben Thors brydere en lang bryde-tour af de større,på godt 10 dage, når 14 thorbrydere torsdag aften i første omgang sætter kursen mod Frankrig, og helt præcis byernes by Paris. 
 
 
Her skal Thorbryderne deltage i den internationale turnering Rosny Cup, en turnering som BK Thors franske venskabsklub Rosny Sois Bois er værter for. Derefter venter et  træningsophold på 4 dage i Paris, inden delegationen sætter kursen mod Utrecht i Holland for at deltage i den traditionsrige påsketurnering.
 
 
 
BK Thor har 14 brydere med på touren, hvoraf de 8 skal deltage for Danmarks Brydeforbunds, Team 2016, og derudover er der også brydere med andre klubber på touren, heriblandt de tre Nakskovbrydere Ida Johansson, Michelle Andresen og Louise Due.
 
Thorbryderne vender hjem igen natten til 2. påskedag. 
 
 
Thors brydere der skal på touren til Frankrig og Holland er:

Thomas Otte

Mikkel Brinks

Patrick Hyllegaard Pedersen

Christian Christensen

Mikkel Holse

Emil Birkshøj

Thors brydere der skal til start for Team 2016 er:

Mark Kjæp

Ronni Wolthers

Bo S. Bonde

Frederik F. Nielsen

Troels Birkshøj 

Fredrik Bjerrehuus

David Riber

Andy Nielsen


af Mads Bang Aaen - 31.03.2009