Ny medarbejder søges til tidsbestemt stilling

Konsulent til brydeforbundets breddeprojekt

Danmarks Brydeforbund søger en konsulent der skal varetage arbejdet med ”Integrationsprojektet” som forbundet fik bevilliget 500.000,- kr. til i december 2008.

Pengene kommer fra Puljen ”Idræt til vanskeligt stillede børn” under kulturministeriet og velfærdsministeriet og skal være med til at skabe relationer mellem vanskeligt stillede nydanske og danske børn samt deres familier og danske brydeklubber.

Stillingen er en tidsbegrænset fuldtidsstilling fra 01.06. til 31.12.2009 og der må på beregnes en del kørsel samt mange arbejdsdage i ”marken”.

”Integrationsprojektet” henvender sig til børn i alderen 9 til 12 år. Du skal som konsulent, kunne se dig selv i arbejdet med disse børn og deres forældre. Du skal ud og være i de områder hvor børnene bor og sammen med de lokaleklubber få skabt interesse og lyst/mod til at deltage i projektet.

Du skal kunne projektstyre fra start til slut, herunder også økonomi, markedsføring, målsætning, lave tidsplaner, kommunikere med skoler og fritidsordninger, samt være parat til at tage de konfrontationer og diskussioner, der kan komme med børnene og deres forældre.

Følgende klubber deltager i projektet: Herning Brydeklub, Hercules Odense, Frem Randers, BK Thor Nykøbing, Kolding IF og Thrott Åbyhøj og det bliver sammen med dem og breddekonsulenten, at du skal lave en strategi for projektet. Hvordan får vi deres opmærksomhed, hvordan får vi dem motiveret til at komme og til sidst hvordan fastholder vi dem i de etablerede klubber eller måske hjælper dem i gang med at starte deres egen op.

Målet med projektet er at 80 % af de startende gennemfører projektet og at 30 % af de startende, efterfølgende fortsætter i klubberne som medlemmer på almindelige vilkår. Det er vigtig af du får skabt gode idrætslige og personlige relationer mellem danske og nydanske børn i det idrætslige fællesskab som er brydesporten. Samt at gøre brydeklubbernes fællesskab til et mere tiltrækkende alternativ til evt. kriminelle fællesskaber.

Ansøgningen mailes til breddekonsulenten, fristen er: 20. marts klokken 12.00

Projektbeskrivelse og spørgsmål;

kontakt breddekonsulent Palle Nielsen på 4326 2177 eller mail breddekonsulent@brydning.dk

Med venlig hilsen

Danmarks Brydeforbunds udviklingsudvalg


af Palle Nielsen - 04.03.2009