Anders Ekstrøm går efter revanche ved VM junior i Tyrkiet

Brydekluben Thors Anders Ekstrøm skal onsdag den 5. august 2009 til start ved juniorverdensmesterskaberne i den tyrkiske by Ankara.
 
For EM-sølvvinderen i 2007 Anders Ekstrøm gælder det helt klart at der skal revancheres fra EM junior som fandt sted for godt en måned tid siden i Georgien. Her blev det kun til en kamp for det store talent, og Thorbryderen jagter mere end en kamp.
 
Anders Ekstrøm håber selvfølgelig på en ordenlig lodtrækning, der kan bane vejen for en god slutplacering der her er en plads i top 10.
 
Anders Ekstrøm skal på vægten tirsdag den 4. august 2009, og i kamp onsdag  morgen den 5. august 2009. Udover Anders Ekstrøm stiller også collegebryderen Fredrik Bjerrehus fra Herning til start i 60 kg, ligesom thortræner Thor Hyllegaard Pedersen også er med som landstræner.
 
På billedet ses Anders Ekstrøm der jagter en god VM placering i Ankara.
 


af Mads Bang Aaen - 27.07.2009