Frederik Bjerrehus leverede sit livs bedste - og tabte

Sådan beskriver sportschef Erik Nyblom det han i dag, fredag så ved junior EM i Tbilisi i Georgien. "Frederik leverede i dag det bedste jeg har set ham gøre, men han fik ikke noget ud af det. Under kampen med russeren rejset tilskurene sig op i hallen og buede af den måde der blev givet point på og mange har været henne og beklagede udfaldet af kampen. Men det kan Frederik ikke bruge til noget. For mig at se burde han have fået en medalje i dag - i stedet for kan han rejser herfra med en 7. plads. Frederik er mest træt af at han ikke bare selv fik afgjort kampene, men nu gjorde dommerne det så for ham", siger Erik Nyblom til Danmarks Brydeforbund kort tid efter han havde været i kamp.

Manden som Frederik tabte til var den russiske bryder Viskhan Kagermanov, der vandt med ciferene 1-3, 3-0 og 4-0.

Nu er fokus på træningslejren i Spanien og det forestående junior VM i august. 

Foto: Klaus Sletting Jensen


af Mads Bang Aaen - 03.07.2009