Hård EM-lodtrækning til Anders Ekstrøm

Brydeklubben Thors Anders Ekstrøm fik en hård lodtrækning, da han onsdag eftermiddag var på vægten ved junior-europamesterskaberne i Tblisi i Georgien.
 
Thorbryderen der vandt EM sølv for ungdom for to år siden, der skal i kamp i 55 kg klassen trak tyrkeren Erhan Karakus, som Anders Ekstrøm tabte til for godt en måned siden da han mødte tyrkeren i finalen i Brandenburg cup i Tyskland.
 
Det var dog et tæt nederlag, så muligheden for en sejr i første runde er bestemt tilstede. Vinder Anders Ekstrøm sin første kamp venter enten en ukrainer eller bulgarer, og det ser heller ikke helt nemt ud.
 
Anders Ekstrøm skal i kamp torsdag morgen mellem kl. 0700 og 0800 dansk tid. Der er link til EM hjemmesiden på www.bkthor.dk, hvor resultaterne opdateres løbende.
 


af Mads Bang Aaen - 02.07.2009