Kom gratis til VM i brydning – meld dig som frivillig

Så er det ved at være sidste udkald hvis du ønsker at blive en del af det team der efter den 28. september kan sige at: ”jeg var med til at gøre VM i brydning til en succes”.

Kravene er store og niveauet er højt, men det bliver sjovt. 150 højspændte og topmotiverede mennesker har allerede meldt sig, men der er et par ledige jobs endnu, hvor vi godt kan bruge dine kompetencer.

Som frivillig er der forskellige jobs man kan udføre, der hvor vi primært mangler hjælp er til kontrollør og vagt, hvor dine opgaver blive at tjekke gæster, atleter og andre. Du skal tjekke, at de har de rigtige adgangskort, til der hvor de allerede er, eller gerne vil befinde sig. Du skal kunne svare på generelle spørgsmål om vej, arrangementer i forbindelse med VM og evt. kontaktpersoner.

Så har vi også brug for nogen, som synes det kunne være spændende at tage i mod alle vores gæster når de lander i lufthavnen. Her er det vigtigt, at du som minimum kan kommunikere på engelsk, for du skal sikre at alle kommer sikkert og trygt til Herning, og får så god en start som muligt på deres ophold i Danmark.

For at du som frivillig til VM i brydning kan få adgang til arrangementet alle dage, skal du minimum have 3 x 6 timers vagt. Det betyder ikke, at vi ikke også er glade, hvis du vil hjælpe en enkelt dag, men det giver bare ikke adgang til begivenheden hele ugen.

Kommer du langvejs fra og har bruge for overnatning, kan vi kun hjælpe dig med det i de dage hvor du arbejder. Hvis du vil se brydning på en fridag må du selv stå for et sted at sove. Overnatningen bliver i campingvogne i campingbyen bagved stævne hallerne – og der bliver med 4 personer i hver vogn. Du skal selv sørge for at medbring sovepose el. dyne, pude, sengetøj og håndklæder. Vi sørger for, at du i forbindelse med dine vagter som frivillig også får god mad. Organisationskomiteen har selv prøvesmagt den mad som Messecenter Herning laver og serverer for atleterne, og kvaliteten er helt i top.

Udover at være med til at gøre VM i brydning til en succes, bliver du som frivillig også iklædt officielt VM-hjælper tøj leveret af Adidas.

Vi glæder os til at høre fra dig.

For yderligere oplysninger kontakt mail eller ring til til Elo Christensen på bekec@herning.dk eller Telefon +45 9628 8641


af Mads Bang Aaen - 30.07.2009