Kun en kamp til Ronni ved UEM

Ronni Volthers, BK Thor var Danmarks eneste repræsentant ved årets EM for ungdom, der afvikledes i byen Zrenjanin i Serbien.

Ronni stillede op i den 27 mand stærke 76 kg klasse, hvor han vejede ind som nr. 21. I kvalifikationsomgangen til 1/8 finalen mødte han Dimitrios Papadopoulos fra Grækenland. Ronni vandt første periode 1-0, da grækeren ikke kunne score point på Ronni i parterre. Anden periode endte med samme cifre til grækeren, da Ronni ikke formåede at score point. I tredje periode havde Ronnis høje tempo fået grækeren i defensiven og Ronni scorede et point på ”push-out” og forsatte at styre perioden. Desværre blev Ronni lidt for ivrig og satsede for meget på at score yderligere point og røg selv udenfor madrassen og tabte til sidst perioden 1-2. Grækeren tabte 1/8 finalen til sin tyrkiske modstander, hvorfor Ronni kun fik en enkelt kamp i sin mesterskabsdebut.


af Erik Nyblom - 29.07.2009