Nanna Hyllegaard Pedersen nåede kvartfinalen i Spanien

Brydeklubben Thors Nanna Hyllegaard Pedersen  nåede lørdag frem til kvartfinalen, da hun stillede op  ved den internationale turnering "Gran Premio de Espana" i den spanske hovedstad Madrid. 
 
Den stærke thorpige der stillede til start i 55 kg klassen, besejrede i første runde amerikaneren, Hutchson, der blev faldbesejret efter blot 20 sekunder, da hun blev kastet på thorbryderens frygtindgydende hovedfaldsgreb.
 
I kvartfinalen mødte Nanna Hyllegaard Pedersen svenskeren Lisa Mattson, der er tidligere dobbelt ungdoms-europamester. Det blev en meget tæt kamp som Nanna Hyllegaard Pedersen tabte med cifrene 1-0 og 4-2.  Da svenskeren tabte sin semifinale sluttede Nanna Hyllegaard Pedersens turnering i Spanien.


af Mads Bang Aaen - 13.07.2009