Ronni Volthers klar til EM debut i Serbien

Når Brydekluben Thors 17 årige nordiske mester Ronni Volthers på søndag den 26. juli 2009 skal i kamp ved europamesterskaberne for ungdomsbrydere i i Zrenjanin i Serbien, så er der samtidig tale om debut ved et internationalt mesterskab.
 
Det var en pæn overraskelse da Thorbryderen for godt 2 måneder siden blev nordisk mester, som samtidig var kronen på værket for en meget flot sæson for BK Thors nye komet.
 
Ronni Volthers der efter sommerferien skal starte på bygge og anlæg på CELF, skal samtidig gå på sit 3 år på Sportscollege Lolland-Falster, et projekt som især den stærke Thorbryder har fået et stort udbytte ud af.
 
Søndag gælder det så EM i Serbien i 76 kg klassen, hvor Thorbryderen godt kan "snige" sig ind i top 10, hvis det hele flasker sig, og her tænkes selvfølgelig på en god lodtrækning i første omgang.
 
Thorbryderen er eneste danske deltager ved turneringen, og han ledsages landsholdstræner Thor Hyllegaard Pedersen der er også er den daglige klubtræner i BK Thor, samt Danmarks Brydeforbunds sportschef Erik Nyblom. Der er afgang torsdag til det serbiske, og Ronni Volthers skal på vægten lørdag eftermiddag, inden det går løs søndag morgen.
 
Der er adgang til turneringens hjemmeside via BK Thors hjemmeside www.bkthor.dk


af Mads Bang Aaen - 20.07.2009