Tre thorbrydere jagter medaljer ved de nordiske mesterskaber

Brydekluben Thor har lørdag den 1. august 2009 tre brydere til start ved nordiske seniormesterskaber der finder sted i Oskarshamn på den svenske østkyst. 
 
De tre thorbrydere er Frederik Ekstrøm i 74 kg, og Rune Nilsson i 84 kg og Mark O. Madsen. Såvel Frederik Ekstrøm som Mark O. Madsen er begge forsvarende nordiske mestre, dog er begge rykket en vægtklasse op i forhold sidste års triumfer. 
 
Der skulle dog være gode medaljemuligheder for især Mark O. Madsen og Frederik Ekstrøm, og hvor det største håb om en nordisk mesterskabstitel ligger hos Mark O. Madsen.  Den tredje thorbryder Rune Nilsson der netop er blevet udtaget i 84 kg klassen ved VM i Herning til efteråret, kan på en god dag også hente en medalje.
 
De øvrige danske deltagere er sportscollegebryderen Martin Lorentzen fra Roskilde i 55 kg, Håkan Nyblom fra Herning i 60 kg, og Jesper Viholt fra Frederikssund i 96 kg.
 
Det er iøvrigt et mesterskab som Brydeklubben Thor skal være værter for næste år i forbindelse med klubbens 100 års jubilæum.
 
På billedet ses Mark O. Madsen der er Danmarks største guldhåb ved de nordiske mesterskaber.
 
 
 
Foto: Klaus Sletting Jensen


af Mads Bang Aaen - 27.07.2009