BK Thors VM-brydere klar til sidste VM-test i Polen

Brydeklubben Thors mandlige deltagere ved det forestående verdensmesterskab i brydning i Herning, skal nøjagtig som deres kvindelige klubkammerat Nanna Hyllegaard Pedersen have sin sidste VM-test i Polen.
 
BK Thors 3 mandlige deltagere Frederik Ekstrøm, Mark O. Madsen og Rune Nilsson skal nemlig i den kommende weekend have sit sidste stævne inden i VM, og det sker ved den traditionsrige Pytlasinski turnering i Myslowice i Polen.
 
Alle tre brydere skal til start i deres VM-vægtklasse ved stævnet i Polen, som rigtige mange lande bruger som test-stævne eller udtagelsesstævne, hvorfor det altid har en meget høj kvalitet.
 
Frederik Ekstrøm i 66 kg og Rune Nilsson i 84 kg skal i kamp lørdag mens Mark O. Madsen i 74 kg og den 4. danske VM deltager Håkan Nyblom fra Herning i 60 kg skal i kamp søndag.
 
For Thorbryderne og især Frederik Ekstrøm og Mark O. Madsen er målet at få en god oplevelse efter det skuffende nordiske mesterskab for godt 14 dage siden, hvor begge thorbrydere kun hentede nederlag. Nu er begge brydere dog til start i deres internationale vægtklasse, så nu er det er det sidste chance for at se hvor thorbryderne står inden VM om godt en 1½ måned.
 
VM i brydning i  Messecenter Herning, finder sted i dagene fra den 21-27 september 2009 og Thors brydere skal i kamp i dagene fra den 24.-27 september 2009.


af Mads Bang Aaen - 13.08.2009