Første mål for billetsalget nået til VM i brydning

En masse jublende tilskuere og hårdt kæmpende brydere. Det er et af ønskescenarierne, når verdensmesterskaberne i brydning begynder den 21. september i Messecenter Herning. Og det ser ud til, at målet er på vej til at gå i opfyldelse. Allerede 40 dage inden X Factor-vinderen Linda åbner VM i brydning, er første delmål med billetsalget nået.

”Vi har solgt billetter for over 280.000 kroner, hvilket er det, vi har budgetteret med, så første delmål på billetområdet er i hus. Det er virkelig positivt, at vi er nået så langt, og jeg ser det som en skulderklap fra især det internationale publikums side. Det tyder på, at vores motto om, at VM i brydning skal være meget mere end syv dage med topsport er nået ud til folk. Især i Sverige, Tyskland og Finland er det stor interesse for VM, og i tiden frem til VM sætter vi nu markedsføringsmæssigt massivt ind på at danskerne også får øjne op for, hvor stort det her VM bliver,” siger Mads Bang Aaen, Presse- og Marketingsansvarlig for VM i brydning.

Halv pris på VM-billetter

Andet mål for billetsalget er, at der under VM skal 2.500 betalende tilskuere ind og se bryderne i aktion. Også det mål er man tæt på at opfylde med 2382 solgte billetter. Mange af billetterne er som sagt solgt til brydefans fra udlandet.

”Det er meget positivt, at VM tiltrækker sig stor opmærksomhed fra udlandet. Men vi vil meget gerne give danskerne og de lokale herningensere muligheden for at opleve en fantastisk begivenhed som et VM er. Det er flere år siden, at et verdensmesterskab i brydning sidst blev afholdt i et vesteuropæisk land, så det gælder om at udnytte muligheden, når den er her. Da vi har nået det økonomiske mål, halverer vi nu billetprisen på udvalgte dage, så man fra mandag den 21. september til torsdag den 24. september kan komme til VM for kun 75 kroner, for os gælder det også om at give danskerne og især Herning-borgeren en oplevelse af brydesporten, da mange ikke kender den i forvejen. Med dette tiltag skulle endnu flere gerne komme til at opleve VM i brydning,” siger Mads Bang Aaen.

Under de første dage af verdensmesterskaberne kan man blandt andet opleve åbningsceremoni, hvor Linda fra X Factor vil synge.

Læs programmet for VM ved at klikke her.

Køb billetter til VM ved at klikke her.

Ønskes yderlige kommentar kan de fås ved at kontakte presseansvarlig, Mads Bang Aaen på tlf. 28 97 78 42.


af Mads Bang Aaen - 13.08.2009