Fire hold klar til finalen om at blive Guldborgsunds stærkeste SFO

Brydeklubben Thor skal nu på torsdag den 17 . september 2009 kåre Guldborgsunds stærkeste SFO i Brydeklubben Thors lokaler på Industrivej 8 i Nykøbing Falster.

Fire hold hold er nemlig klar til den endelige finale, efter at at 18 hold fra 11 skolefritidsordninger i Guldborgsund kommune har kæmpet på livet løs for at komme i finalen. De fire finalehold er nu fundet, og på torsdag afgøres det så igennem en masse brydekampe, hvem der har den stærkeste SFO i Guldborgsund.

De forsvarende mestre fra sidste SFOlsen fra Møllebakkeskolen i Horreby har hele 2 hold med i finalen, med holdene SFOlsen 1 og SFOlsen 2. De øvrige finaledeltagere er Brumbasserne fra Ejegodskolens SFO og Obelix fra Østre Skoles SFO, begge fra Nykøbing Falster.

De fire hold skal dyste alle mod alle i brydning og bagefter kan den endelige vinder altså hyldes med titlen om at have den stærkeste SFO i Guldborgsund kommune. Det vindende hold får æren af, at blive kørt hjem i limousine til deres skolefritidsordning.

Programmet for finalestævnet på torsdag bliver:

1330: ankomst
1345: Opvarming og brydetræning
1400: Brydeturnering
1500: Præmieoverrækkelse
1515: Det vindende hold køres hjem i Limousine


af Mads Bang Aaen - 14.09.2009