Intet OL metal til Anders Sehested

20-årige Anders Sehested fik ikke indfriet sit mål om medalje ved de døves OL, Deaflympics, selvom medaljen var ganske nær.

Anders Sehested har i dag været i kamp i den taiwanske hovedstad Taipei. I første kamp sejrede Thrott-bryderen over sin ukrainske modstander med periodecifrene 2-1. I semifinalen blev stod Anders Sehested over for en russisk bryder, der på sin vej havde slået den hviderussiske europamester ud af turneringen. Desværre kunne russeren trække sig sejrrigt ud af den tætte kamp mod Anders Sehested.

Dermed skulle Anders Sehested bryde om bronzemedaljen, hvor han skulle møde hviderusseren, der slog Anders ved EM i 2007. Denne gang blev det desværre også til nederlag for den danske bryder. Dermed en placering lige uden for medaljeskamlen som nummer 4.

Fra Taiwan har vi fået følgende reaktion fra den danske lejr: ”Det er altid ærgerligt, at ende lige uden for præmieskamlen, specielt til et Deaflympics. Men Anders er ung og griber chancen igen om 4 år”, udtalerAnders’ far John Albertsen.

Vinderen af vægtklassen blev den iranske verdensmester, der slog russeren i finalen.

Deaflympics er kun lige startet, så i den kommende tid, kan Anders bruge på at følge de godt 80 andre atleter og ledere fra Danmark, ligesom der vil blive tid til lidt velfortjent ferie.

Vil man læse mere om Deaflympics, kan vi anbefale ”Deaflympics for Dummies” på følgende link: http://www.deaflympics.dk/Deaflympics.aspx?id=160


af Esben Fonnesbek - 07.09.2009