Svær lodtrækning til Anders Sehested i Taiwan

Selvom 11 nationer var tilmeldt de døves OL, Deaflympics, stiller kun 6 nationer til start i 84 kg-klassen hvor Anders Sehested fra Thrott stiller til start, som en af de store medaljehåb for Danmark.

Anders møder i første runde en bryder fra Ukraine. De to har aldrig mødtes, der er derfor en spændende dyst i vente. I anden runde skal vinderen af kampen møde enten en russisk bryder, eller den hviderussiske Europamester. Til gengæld undgår Anders indtil en eventuel finale den iranske verdensmester.

Fra Taiwans hovedstad Taipei forlyder det at Anders er ved godt mod og tror på han kan komme helt til tops når det i morgen går løs. Anders får støtte fra de 80 andre danske atleter og ledere der repræsenterer Danmark ved Deaflympics i Taiwan.

 

Billedet er fra åbningceremonien der foregik lørdag i Taipei på en udsolgt nationalarena


af Esben Fonnesbek - 06.09.2009