DM Drengehold_Juniorhold 2010

Stor fight og nervepirrende kampe, var menuen ved dette års hold-kampe. Der blev kæmpet fra første fløjt og selv om Thor N. må siges at være de bedste, var det utroligt tæt om de næste placeringer. Juniorholdet fra Ffi.var kun brøkdele fra sølv og bronze, men efter utrolig tætte kampe, først mod Heros og derefter det kombinerede hold Frem/Herning, blev det altså ikke til metal denne gang. Der blev ellers ikke givet noget væk, men de berømte marginaler gik til Heros og Frem/Herning. Flot fightet af alle mand, I gør det til en glæde at se brydning, Stort tillykke til Thor N, der trodsede vejrguderne og vandt sikkert.

Drengene kæmpede også flot, men Thor N manglede en mand og Ffi var heller ikke ved fuld styrke, så her blev det en tæt fight mellem 4 hold, dog var Thrott de stærkeste hele vejen, så tillykke med mesterskabet.

Med sportslig hilsen
Søren Holmenlund
Holdleder Ffi brydning


af Else Kilgod - 07.12.2010