Pris til BK Viking

BK Vikings Træner/leder modtaget Frederikssund pris

BK Vikings træner/leder Dennis Nissen har modtaget pris for sit store arbejde for 2 foreninger. Han er træner/leder i brydeklubben Viking, hvor han gør et stort arbejde med at udbrede brydesporten til de helt unge, derudover sidder han i bestyrelsen og er web master på deres hjemmeside. Dennis er ligeledes hjælpe træner i Jørlunde Skytteforening, hvor han også hjælper de unge mennesker. Prisen er en helt ny pris, som uddeles af Arbejdernes Landsbank i samarbejde med en komite bestående af formanden for Frederikssund Idræts Råd, Kulturen og Sociale Liv i Frederikssund.

 
Billedet viser fra venstre:
Formanden for Idræts Råd, Dennis Nissen. BK Viking og Filial Direktøren for Arbejdernes Landsbank

Dennis Nissen


af Else Kilgod - 11.12.2010