En sejr i UngarnDe to danske brydere, der stillede op til Ungarns Grand Prix fik, helt som forventet, hård modstand i weekenden.
Rune Nilsson mødte lørdag den lokale bryder Laszlo Antunovits i 84 kg klassens første omgang. Her blev det til et 0-2, 0-1 nederlag og da denne ikke avancerede til finalen, blev det kun til en enkelt kamp for Rune.
Søndag var Frederik Ekstrøm i kamp i 66 kg klassen. Han lagde ud med en 0-1, 1-0, 2-0 sejr over Tibor Fekete fra Ungarn. I 1/8 finalen blev det 0-2, 3-2, 0-4 nederlag til polske Tomasz Swierk. Swierk røg ud i semifinalen, hvorfor Frederik måtte nøjes med to kampe.

Den godt 10 dage lange samling forud for stævnet forløb meget godt, fortæller både de aktive og træner Ryszard Swierad. Nu bliver bryderne hjemme i Danmark en uge, inden de, den 14. marts drager til Tjekkiet, hvor de skal til samling med det tjekkiske landshold, forud for europamesterskaberne midt i april.  


af Erik Nyblom - 08.03.2010